Saloon de Wigwam – Stadsgravenstraat 75 Enschede – Email: cafedewigwam1@outlook.com

Groeps Arrangementen

Feesten op het dakterras

Saloon de Wigwam, de enige plek in het hart van Enschede waar je kunt genieten van een gezellig dakterras. Met de zomer voor de deur is onze karaoke bar de perfecte plek om samen met vrienden te genieten van de warme avonden.
Bij ons kun je reserveren voor een onvergetelijke avond vol plezier en entertainment. Terwijl je geniet van je favoriete cocktails, zoals onze heerlijke specials, kun je meezingen met je favoriete nummers. Voor de bierliefhebbers hebben we ook Grolsch bier op de tap, zodat je kunt proosten op een geweldige avond.
En laten we de shotjes niet vergeten! Onze bar biedt een brede selectie aan verrukkelijke shotjes om je avond een extra boost te geven. Bovendien hebben we dagelijks speciale aanbiedingen die je niet wilt missen.
Houd deze pagina in de gaten, want binnenkort delen we een indrukwekkende foto-impressie van ons gezellige dakterras. En vergeet niet onze Facebook-pagina te bezoeken voor het laatste nieuws, evenementen en nog meer indrukken van wat Saloon de Wigwam te bieden heeft. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!